© 2024 kjenergiservice.dk
All rights reserved.

Vi tilbyder

KJ Energi Service tilbyder alt inden for Vand, Varme, Varmepumper, Ventilation, Blik/Zink & Gaskedler

Vand

Som autoriseret gas- og vandmester tager vi hånd om alt og tilbyder gerne at stå for en total renovering

Nyt badeværelse/køkken i din bolig eller virksomhed?

Hvis du ønsker at få renoveret dit badeværelse, kommer vi gerne ud, sammen med en tømrer og en murer, og måler op og lytter til din plan. Herefter går vi hjem og udarbejder et samlet uforpligtende tilbud.

Det samme gælder hvis det er et nyt badeværelse eller køkken du ønsker.

Vi drøfter først ønsker til dit nye køkken/badeværelse, samt forventninger. Herefter udarbejder vi et tilbud uanset om du er privat boligejer, eller ansvarlig for en virksomhed.

 

Billeder af badeværelse og køkken

 

Vand

Grohe Red Duo Basic armaturet leverer både kogende vand og almindeligt blandet vand. Med dette innovative armatur kan du spare tid på dine daglige køkkenrutiner.

Køkkenarmaturet har isoleret tud, sådan man ikke brænder sig på den, ved brug af det kogende vand. Den har også et svingfelt på 150°, samt separate vandveje.

Høj C-tud gør det nemt at fylde og rengøre store gryder og pander. Med en høj C-tud kan dit Grohe køkkenarmatur klare enhver udfordring i køkkenet.

Varme

Installation af fjernvarme og anlæg

Kj Energi Service har gennem tiden installeret fjernvarme hos alt fra privatkunder over institutioner og til erhverv og virksomheder. Vi kommer også gerne og sørger for installation af fjernvarme hos dig eller din virksomhed eller står for vedligeholdelse af fjernvarmeanlægget.

Nyt gulvvarmesystem

Vi har installeret gulvvarme igennem mange år, og har derfor den fornødne erfaring til at kunne rådgive dig til den bedste løsning. Vores ekspertise gør os til en professionel samarbejdspartner, når du skal have lagt varme i gulvet.

Hos os får du professionel rådgivning i valg af den rette løsning, der passer til dit hjem. Vi har særligt fokus på holdbare og energivenlige løsninger.

Reparationer af gulvvarme

Har du allerede et gulvvarmesystem i dit hjem, så kommer vi gerne og servicerer det.

Oplever du problemer med din gulvvarme, reparerer vi det, og kommer gerne med vores bud på en energivenlig løsning på dit problem.

En energivenlig løsning er ikke altid den billigste løsning at få lavet, men klart den billigste løsning på længere sigt

 

Termix VMTDTermix VMTD

Opblander med TPV-regulator er en komplet og monteringsklar fjernvarmeunit til direkte forsyning med indbygget blandekreds til varmeanlæg og varmt vand.

Overholder kravene i DS452 til isolering og i DS469 til vejrkompensering. Denne fjernvarmeunit tilbydes nu som to forskellige løsninger.

Bemærk det nye forbedrede design med integreret ECL.

Gulvvarme fra førende producenter

Kunne du tænke dig gulvvarme i hele din bolig eller blot i nogle af boligens rum?

Vi forhandler de kendte gulvvarmesystemer fra førende producenter som f.eks. Danfoss, Wavin, CF2+ kombinerer tidløst og elegant design med brugervenlighed og giver dig mulighed for individuel styring af rum- og gulvtemperatur.

 

Varmepumpe

En moderne, højeffektiv varmepumpe er fremtidens miljøvenlige varmekilde i boligen.

Med et minimalt forbrug af strøm udnytter varmepumpen den varme, som altid findes i luften og i jorden. Det betyder, at der er penge at spare på varmeregningen, og at du er med til at skubbe miljøet i den rigtige retning. spar op til 60 % på varmeregningen.

Varmepumpe

Jordvarme og jordvarmeanlæg

Fordele ved varmepumper baseret på jordvarme

Jorden fungerer som et kæmpestort batteri, der akkumulerer sommerens varme. Uanset årstiden vil der derfor altid være en vis varmeenergi i jorden. Man skal blot ned i frostfri dybde, cirka en meter under jordoverfladen.

VarmepumpeNår et jordvarmeanlæg skal etableres, nedgraves et rørsystem i frostfri dybde, og varme fra jorden kan nu overføres til rørsystemet.

Længden på rørsystemet afhænger af det forventede varmebehov og dermed af jordvarmeanlæggets størrelse.

 

VarmepumpeNår væsken cirkulerer i rørsystemet, overføres der varme fra jorden til husets varmeanlæg via varmepumpen.

Radiatorsystemet eller gulvvarmeanlægget virker, som de plejer – men varmeregnskabet ser helt anderledes positivt ud med jordvarme end med et traditionelt opvarmningssystem.

Ventilation/klima

Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.

Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd,
skimmelsvampe. Til skade for helbredet og boligen.

Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft.

 

Billede af ventilationsanlæg

Ventilation / klima

Blik/zinkarbejde

Vi har årelang erfaring med alle typer blikkenslagerarbejde for både erhverv og private, så du er garanteret høj kvalitet fra inderst til yderst.

Hvilke typer blikarbejde?

Uanset om du har brug for montering eller reparation af tagrender eller til at lave inddækninger af skorsten, kvist, tag eller andet, kan vores blikkenslager udføre arbejdet.

Blikarbejde er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit. Når vores arbejde er færdigt, skal du med andre ord ikke gøre andet, end at nyde resultatet.

 

Billeder af blik/zinkarbejde

Gaskedler

Kondenserende kedler

Geminox er blandt markedets førende inden for udvikling af kondenserende kedler.

At kondensere betyder, at gasfyret, som brænder gassen af anvender langt mere af energien, end et normalt gasfyr, eftersom energien bliver udnyttet i den røggas, der skabes i forbindelse med afbrænding af naturgassen.

Normalt er røggassen, der bliver sendt ud i skorstenen imellem 100 til 170 grader, men med en kondenserende kedel er røgen kun omkring 35-45 grader.

På denne måde reduceres udledningen af CO2, og fyret bliver langt mere effekt.

Autoriseret gasmester

Vi er autoriseret VVS-installatør og gasmester. Vi løser alle opgaver indenfor gas og sammenarbejder med Gastech, da der er mulighed for en trygheds serviceaftale i op til 15 eller 20 år

GaskedlerGeminox naturgasfyr omfatter to modelserier:

Geminox THS og Geminox ZEM.

Begge serier omfatter modeller i forskellige størrelser og kan fås med eller uden indbygget varmtvandsbeholder.

Du spar op til 20 % i varmeregningen med Elco/ Geminox naturgasfyr.

Kvalitet Certificeret

Byggeriets Kvalitetskontrol har som mål, at yde vores kunder bedst mulig service, herunder at udsende relevant
information vedrørende udførelse af autorisationskrævende arbejde indenfor vvs- og kloakområdet.